aveollila1 Aika on totuuden puolella

Kaikki blogit puheenaiheesta Kansainvälinen äärikansallismielisyys

Trump, Putin ja illiberaali pyhä allianssi

Julkisuudessa spekuloidaan Helsingistä lähitulevaisuudessa pidettäväksi kaavaillun Donald Trumpin ja Vladimir Putinin tapaamisen todennäköisenä pitopaikkana. Valmisteluja suorittavat Yhdysvaltojen puolelta ainakin turvallisuuspoliittinen neuvonantaja John Bolton ja ulkoministeri Mike Pompeo sekä Venäjän puolelta ulkoministeri Sergei Lavrov.

Uusnatseja Venäjältä Suomeen?

On jo pitkään ollut valveutuneiden kansalaisten tiedossa, että uusnatsit ovat virallisen Venäjän eräiden intressien asialla. Erittäin ikävää on, että muut naiivit eri tavoin kansallismieliset eivät tunnista kyitä povessaan.


Olen jo pitkään ajatellut kirjoittaa, miltä asiat näyttävät täältä Venäjältä käsin, mutta enemmän omaa alaani liippaavat tapahtumat ovat tulleet etusijalle.

Vielä kerran hommaforumista

     Tänään uusfasitit ja natsit pyrkivät toimimaan PS-yhteyksissä ja PS-kanavilla sekä vaikuttamaan PS´ää symppaavissa joukoissa. Ollaan vaiheessa kaksi jota edelsi nuivan liikkeen yritys ottaa haltuun Perusuomalainen puolue ja sen haltuunoton onnistuminen.

     Äärikansallismielinen liike on paradoksaalisesti erittäin kansainvälinen ja toimii kaikkialla samoin kaavoin ja samoin retorisin keinoin. Se pyrkii systemaattisesti valtavirtaistumaan ja soluttautumaan sekä eliitteihin että muihin kansanryhmiin ja myös valtakoneistoihin.

Toimituksen poiminnat

Tämän blogin suosituimmat kirjoitukset

Julkaise syötteitä