aveollila1 Aika on totuuden puolella

Kaikki blogit puheenaiheesta Iltasanomat

Iltasanomien päätoimitus "aikaansa edellä" tuulten haistelussa

Sosiaalisessa mediassa on jälleen kohissut ministeritason näpäytyksestä Iltasanomien päätoimittajalle. Ei monikaan suomalainen katso asiassa olevan mitään ihmeellistä, sillä Iltasanomien päätoimitus on ollut jo vuosien ajan matkalla suuntaan, mistä varsinkin ihmisoikeusaktivistit ovat olleet huolissaan: koko lehden nimeä ei sen herättämien tunteiden vuoksi edes välttämättä haluta lausua ääneen.

Tähän on syynsä.

Tomittajakunnan kaksinaamainen uutisoiti ei perustu edes faktoihin

Kuten niin moneen kertaan on todettu, ei kaikkeen kirjoitettuun pidä uskoa ja luottaa sokeasti.  Tämä sama koskee uutisointia Teuvo Hakkaraisen (ps) kakkosasunnon vuokrauksesta pääkaupungista.  

Toimittaja Timo Haapala on erehtynyt maasta

Iltasanomien toimittaja Timo Haapalan tämänpäiväinen kommentti herättää ristiriitaisia tunteita. Haapala vaikuttaa löytäneen suomalaisen politiikan suurimman syntipukin, nimittäin kansanedustaja Krista Kiurun (sd). Kiuru on Haapalan mukaan saanut koko eduskunnan sekaisin: taustalla suuri Sote -salaliitto mallia sd, agitaattorina Kiuru.

Valtamediat yrittää jakaa kansaa julkaisuillaan.

Esimerkiksi yleisradio on saanut viime aikoina lukuisia vakavia huomautuksia julkisen sanan neuvostolta.

 

Miksi jotkut väittävät linkeistä, jotka eivät heidän maailaman katsomukselle sovi, vastaan selviä faktoja? He eivät vaivaudu edes aukaisemaan niitä. Miksi? Vaikka heille kerrotaan, että siellä on esimerkiksi viranomaislinkki.

Tuolta voi jokainen käydä lukemassa asiat.

 

Väyrynen: "Sipilä ei ole puhunut minulle kahteen vuoteen"

Otsikko yllä oli tänään Iltasanomien lööppinä printtilehdessä. Oi, voi! Kuinka Juha Sipilä voi olla näin ilkeä? Kuinka ihmeessä Juha Sipilä voi tehdä näin Keskustan kunniapuheenjohtajalle, oman Kansalaispuolueen perustaneelle ja KD:n listoilta valitulle Helsingin kaupunginvaltuutetulle Paavo Väyryselle?

Ja miksi ihmeessä juuri kaksi vuotta? Todella käsittämätöntä?

Mari+Juana pakko liitettiin yhteen, saatiin aikaiseksi...

Oiva sana pelottelua varten.  Puhun siis kannabiksesta. Alunperin siis kovin rasistinen ajatus oli kieltää kasvin käyttö. Historiaa tuntevat tietävät sen.

Suomessa infosodan kannabista vastaan polkaisi käytiin Iltasanomat, jotka repivät aiheesta mitä kipeimpiä otsikoita.

Huumepoliisi Torsti Koskinen oli myös yksi kovimpia kannabiksen vastustajia. Hänelle ei riittänyt mikään. Ihmisiä pidätettiin murujen takia ja pidettiin häkissä viikkoja. Hänelle merkitsi pidetyösten lukumäärä, ei kannabiksen takavarikko määrät.

Ei minun kuppi teetä

Lontoossa pamahti jälleen kerran ja moni ihminen menetti henkensä. Tällä hetkellä kuolleita on 7 ja loukkaantuneita 48. Juha Sipilä on Twitter-tietojen mukaan shokissa. Eräs Iltasanomien toimittaja on nähtävästi kirjoituksensa perusteella jossakin toisenlaisessa mielentilassa.

Lontoossa asuva Minna-Riikka Härkönen kommentoi ”Terrorismi pelottaa, mutta niin pelottaa moni muukin asia”-kolumnissaan iskua esimerkiksi näin:

Ilta-Sanomien epäillään manipuloineen EU-eroa koskevaa mielipidemittaustaan

Tänään internetissä on kuohunut ylitse. Moni epäilee Iltasanomien manipuloineen mielipidemittaustaan, joka koski Suomen eroa Euroopan unionista.

Puolikymmenen aikaan julkaistu artikkeli on kerännyt jo yli 125 000 ääntä, mutta jotkut eivät usko niiden olevan todellisilta ihmisiltä. Internetissä kiertää myös juttuja siitä, kuinka 70 000 ääntä olisi tullut vain yhdentoista minuutin sisällä, mutta kukaan ei ole pystynyt vielä osoittamaan tätä väittämää todeksi, vaikka se heidän omaa narriatiiviaan tukisikin.

Media = Täyttä propagandaa

Viime päivinä ei ole mediassa paljoa muuta nähty kun uutisointa ilkivallasta ja anarkisteistä. Media ei tee muuta kuin mässäile, riepottele ja retostele sillä kun keskenkasvuiset nulikat tekivät ilkivaltaa.

Samaan aikaan Yle vajoaa ennätyssyvyyksiin kun se kaivaa sotaveteraanin kertomaan Suomen nato-jäsenyyden välttämättömyydestä. Ei voi kun nauraa medialla joka taivastelee itäisen naapurimme media propagandaa. Pata kattilaa soimaa.

Toimituksen poiminnat

Tämän blogin suosituimmat kirjoitukset

Julkaise syötteitä