aveollila1 Aika on totuuden puolella

Hesari uutisoi Clintonin sähköpostien vuodatuksesta mustamaalaten Trumpia

 Olen odottanut, pimittääkö suomalainen media täysin Hillary Clintonin sähköpostivuodon oikean syyllisen. Todellisuudessa on ollut tiedossa jo 14.12.16 lähtien, että tiedot antoi Wikileaksissä toimivalle entiselle brittiläiselle Uzbekistanin suurlähettiläälle Craig Murraylle henkilö, jolla oli laillinen pääsy aineistoon. Tämä henkilö työskenteli demokraattien kansallisessa komiteassa (DNC). Motiivina vuotajalla oli Clintonin säätiön korruptio ja likainen peli, jolla estettiin Bernie Sandersin valinta demokraattien presidenttiehdokkaaksi.

Obaman hallinto ja Hillary Clinton ilmoitti useaan otteeseen, että CIA:n mukaan vuodon takana on ollut venäläiset hakkerit, jotka murtautuivat DNC:n sähköposteihin ja myös Clintonin avustajan John Podestan yksityiseen sähköpostiin. Obama vielä lisäsi, että hakkerit toimivat Putinin käskystä. Obama käytti tätä hakkerointia tekosyynä 150 venäläisen diplomaatin karkotukseen. Sittemmin Obama on myös joutunut tunnustamaan, että venäläiset eivät olleet syyllisiä vuotoon. On ilmennyt, että Podestan sähköposti murrettiin perinteisen ”kalastelu-tekniikan” avulla.

Obama näyttää keskittyvän loppukautensa aikana tekemään kaikkensa sabotoidakseen USA:n ja Venäjän välit, jotta Trumpin kaavailema venäläisystävällinen politiikka ei vain onnistuisi. Putin veti tässä kisassa pitemmän korren ja näki Obaman toimien taustat. Sinällään en ihmettelisi venäläisten hakkerointia, mutta vuodot eivät olleet sieltä lähtöisin. Demokraattien omat koirat purivat ja niin tehokkaasti, että tiukka kisa päättyi Trumpin voittoon.

Niin, vielä sana suomalaisesta ykkösmediasta. Televisiokanavat ovat olleet asiasta hiljaa ja myös Hesari tähän päivään asti. Oletettu venäläisten hakkerointi kyllä julkaistiin näyttävästi ja kenellekään ei ole jäänyt epäselväksi, että venäläiset sen tekivät ja vielä Putinin käskystä. Nyt kun Hesari julkaisi asiasta tosipienen uutisen, senkin Hesari käänsi Trumpin mustamaalaukseksi otsikolla ”Trump riemuitsi Wikileaksin Assangen väitteistä”. Menossa on sama peli kuin Reaganin presidenttikaudella: Reagan on 3. luokan entinen Hollywood-näyttelijä, joka on lähinnä vitsi presidenttinä.

Tässä linkki Daily Mail:n online sivustoon:

http://www.dailymail.co.uk/news/article-4034038/Ex-British-ambassador-WikiLeaks-operative-claims-Russia-did-NOT-provide-Clinton-emails-handed-D-C-park-intermediary-disgusted-Democratic-insiders.html

 

Piditkö tästä kirjoituksesta? Näytä se!

4Suosittele

4 käyttäjää suosittelee tätä kirjoitusta. - Näytä suosittelijat

NäytäPiilota kommentit (5 kommenttia)

Käyttäjän erkkilaitinen kuva
Erkki Laitinen

Demokraateilla ja Obamalla taitaa olla vähän karvaat mielialat. Tottahan heillä on tiedossa, että omat koirat ovat purreet. Venäläisten tai muiden syyttely tässä tilanteessa kertoo vain huonosta pelisilmästä, koska nämä jutut tulevat ennen pitkää julki.

Ehkä usko menestykseen oli niin vahva, että tappion tuomasta krapulasta on mahdotonta selviytyä kunnialla. Olihan siihen ladattu huikeat panokset. Kirvelyä lisäsi kilpailijan monella tavalla poikkeuksellinen ja kevyt kampanja

Kotimaista asennoitumista ei voi lakata ihmettelemästä. Veikattiin vuoren varmana väärää hevosta aivan kuin olisi ollut omista vaaleista kyse. Eikä siitä väärästä hevosesta näytä edes hevin irti päästävänkään. Pettynys tuntuu käsin kosketeltavalta, kun sotakellot ovat Itämerellä hiljenneet

Käyttäjän marttiissakainen kuva
Martti Issakainen

Näinhän se taisi mennä. Pieni korjaus. Obama karkoitti 35 venäläistä diplomaattia. Tasan 35 liikaa.
Putin vei pinnat kotiin vastavedollaan. 20.1.2017 jälkeen USAn demokraatit saavat kiehua omassa liemessään. Ovat varsin huonoja häviäjiä.

Käyttäjän aveollila1 kuva
Antero Ollila

Otin lukumäärän muistini mukaan ja se taisi mennä väärin. Tarkistin asian ja oikea luku on 35 diplomaattia. Mitenkäs se Stubb pyysikään anteeksi: Sorry siitä luvusta.

Käyttäjän SepSaa kuva
Seppo Saari

Näinhän vahingoniloinen media kirjoitti: "Reagan on 3. luokan entinen Hollywood-näyttelijä, joka on lähinnä vitsi presidenttinä."
---
Jopa demokraatit, jotka kuvasivat häntä "gun-happy president" kielikuvalla, oppivat hyväksymään Reaganin, ja nykyisin hänen hallinnostaan ajatellaan pääosin myönteisin äänenpainoin.

Sen sijaan Obama osoittaa merkkejä siitä, että hän näillä hakkerivedoillaan ja ulkopoliittisella passiivisuudellaan tärvelee lopuksi pyhimyskehäänsä ja hänen ulkopolitiikkansa saanee vielä osakseen ansaittua ja kovaa kritiikkiä alan ihmisiltä - myös jälkikäteen.

P.S. Condoleezza Rice ja Fredrik Reinfeldt keskustelivat kiintoisasti TV:ssä eilen Bushin kaudesta.

Käyttäjän JaakkoJuhaniOjaniemi kuva
Jaakko Ojaniemi

Olen ihmetellyt koko hakkerointikohua heti alusta lähtien. Usein hakkerit ovat vain taitavia nuoria henkilöitä, jotka vähät välittävät politiikasta. Kiusallaan hakkeroivat eri paikkoihin todistaakseen omia taitojaan.

Clintonin tapauksessa hakkereille löytyi heti poliittinen käskijä, Putin?

Toimituksen poiminnat

Tämän blogin suosituimmat kirjoitukset